19 березня 2022Як правильно вибрати дитячий велосипед

Як правильно вибрати дитячий велосипед

Дитячий велосипед необхідно вибирати виходячи із віку, зростання та фізичного розвитку дитини. Головне - це зростання та розвиток, оскільки діти одного віку можуть мати різне зростання. Ну, і звичайно, велосипед повинен подобається дитині!

Читати далі →

11 жовтня 2021Ляльки для дівчаток: як і яку вибрати?

Ляльки для дівчаток: як і яку вибрати?

До вибору ляльки необхідно підійти особливо відповідально, оскільки за допомогою гри дівчатка не лише розвиваються, а й формують важливі соціальні ролі та навички.

Читати далі →

01 серпня 2021Як вибрати манеж для малюка

Як вибрати манеж для малюка

Манеж не є предметом першої необхідності, проте багато мам щодня використовують цей нехитрий пристрій для того, щоб забезпечувати собі хоча б кілька хвилин вільного часу. Психологи стверджують, що постійне перебування дитини в обмеженому просторі може негативно вплинути на психіку малюка. Для дітей краще проводити час на руках у батьків, або вільно пересуваючись по квартирі. Але всі ми чудово розуміємо, що залишати малюка без нагляду на підлозі дуже небезпечно. Ніколи не знаєш, що дитина знайде, що оближе і що проковтне. Тому в тих випадках, коли мамі потрібно вийти в іншу кімнату або ненадовго зайнятися своїми справами, дитина може провести деякий час в манежі. А щоб правильно вибрати дитячий манеж, що розвиває, визначимо основні його характеристики, на які необхідно звернути увагу.

Читати далі →